Vragen

Meest gestelde vragenStaat uw vraag er niet bij? Aarzel niet om contact op te nemen!

Ja en nee. Indien u een effectenrekening heeft bij uw bank en zelf de signalen gaat uitvoeren, dan maakt u gewoon gebruik van die al reeds bestaande rekening. Als u er voor kiest om de signalen te laten uitvoeren, dan is het noodzakelijk dat u bij een broker een rekening opent, uiteraard gewoon op uw eigen naam. U kunt al een rekening openen met een beginkapitaal van €2,000. U kunt natuurlijk ook zelf met een lager of hoger bedrag van start gaan.

Op de pagina Broker rekening openen leggen wij u zeer eenvoudig en stap voor stap uit hoe u een beleggingsrekening kunt openen.

Nee, het is niet noodzakelijk om uw e-mail een aantal maal per week te raadplegen. Indien u dit niet vaak doet is het zeker geen ramp, u ontvangt namelijk ALTIJD een WhatsApp-bericht wanneer wij een bepaald handelssignaal hebben.

Dat is niet noodzakelijk. Door het lezen van uw WhatsApp berichten kan een optimaal resultaat worden bereikt. Uiteraard informeren wij u onmiddellijk wanneer we overgaan tot koop of verkoop.

Ten eerste dient u er voor te zorgen dat het geld wat u op uw beleggingsrekening heeft staan geld is wat u kunt missen voor de lange termijn. Wij raden beleggen met geleend geld zeer sterk af! Beleggen met geleend geld betekent dat u naar alle waarschijnlijkheid uw emoties zozeer laat meespelen dat het uw beleggingsresultaat (negatief) beïnvloedt. Zeer paradoxaal: Emoties worden het beste onderdrukt of uitgeschakeld indien u al afscheid heeft genomen van het geld en emoties niet snel de kop op duiken. Zorg er voor dat u met geld belegt waarmee eventueel verlies ervan uw doelen en dagelijkse gang van zaken niet in de weg staat.

Wij hanteren geen ondergrens maar adviseren wel een bepaald bedrag te reserveren voor de handelssignalen. Een bedrag van tussen de € 2,000 en € 5,000 wordt aanbevolen. Mocht u met een groter bedrag willen beleggen kunt u dit natuurlijk veranderen.

Ja, ook wanneer u niet in Nederland woont is het mogelijk om abonnee van Optietips te worden. Zolang u de beschikking heeft over een geldig e-mail adres en een internetverbinding heeft om de WhatsApp berichten te ontvangen, kunt abonnee worden.

Dit kan zeker, in elk WhatsApp vermelden wij u heel duidelijk welke turbosysteem wil kopen. Het Optietips zit regelmatig in de markt en kent per definitie dus ook posities welke meerdere dagen worden aangehouden. De termen die u in uw WhatsApp bericht leest zijn bij elke broker en/of bank zeer makkelijk uit te voeren.

De systematiek genereert ongeveer 6 tot 12 signalen per maand (aan & verkopen). Afhankelijk van de marktomstandigheden kan het aantal signalen verschillen.

Om veiligheidsredenen is de enige manier om uw abonnement op te zeggen om ons te emailen vanaf het e-mailadres waarmee u bij ons bekend bent.

Wanneer u zich aanmeldt, gaat het abonnement in zodra het door u verschuldigde bedrag ontvangen is op onze bankrekening. U ontvangt dan een welkomstmail met uw inloggegevens. Zodra u deze e-mail ontvangen heeft start het abonnement voor de looptijd zoals door u gekozen.

Als u nog geen eigen rekening heeft bij een broker, kan u dat doen bij een van de brokers waar wij mee samenwerken. Wij hebben een handleiding gemaakt waarin wij stap voor stap uitleggen hoe u hier een rekening kunt openen, uw identiteit kunt verifiëren en geld kunt storten zodat u onze signalen kunt uitvoeren.

Klik op de volgende link om naar de pagina Broker rekening openen te gaan.