Over ons

Werkwijze van Optietips

Ooit werd de effectenhandel geassocieerd met overbevolkte beursvloeren met door elkaar schreeuwende handelaren. Beleggen anno 2020 betekent geen schreeuwende handelaren meer, maar zoemende servers. Het levende bewijs dat computers een groot deel van menselijke arbeid hebben overgenomen. Elke maand hebben deze algoritmes meer dan 4300 miljard dollar aan Amerikaanse aandelen onder beheer, wat blijft oplopen. Een keerpunt in de beleggingshistorie.

Beleggen middels algoritmes

Inmiddels wordt maar liefst 90 procent van de futures door algoritmen aangestuurd en 80 procent van de normale aandelenhandel. Van de vijf grootste hedgefunds ter wereld zijn er vier – Bridgewater, TwoSigma, AQR en Renaissance – volledig gebaseerd op algoritmen. De helft van de Raad van Bestuur van een toonaangevende bank als Goldman Sachs bestaat uit software engineers.

De analisten van Optietips maken gebruik van een hypermodern algoritme wat wordt gecombineerd met 35 jaar beurservaring. Kortom, bij Optietips heeft u een bewezen strategie en maakt u kans op een zeer mooi rendement. In het verleden behaalde rendementen zijn geen garantie voor de toekomst, maar geven u wel een zeer mooie indicatie van wat wij kunnen, al meer dan 35 jaar.